Selecteer een pagina

Het beste Bakkie

op alle fronten

Wij willen Emmen en omstreken aan het werk houden. Daarom volgen we het Open Hiring model. Iedereen die het wil bieden we een baan aan en leren we een vak. Zolang jij je koffie bij ons afneemt kunnen wij zo blijven werken. Een bakkie uit de regio dat staat voor goede koffie en positieve maatschappelijke impact.

Lokaal, sociaal en vooral lekker. Drink een Bakkie Koffie.

Onze Werkwijze

Authentieke koffie met een persoonlijke tint. Wij zijn een trotse micro-branderij midden in Emmen.

Onze koffie is eerlijk, echt en lekker. Bezorgen in de regio doen we per elektrische TukTuk. Elke levering is een blikvanger.

We komen samen tot een goed Bakkie en leveren die volgens vaste afspraak. Zo weten we hoeveel mensen we aan het werk kunnen helpen en houden.

Was je Bakkie Koffie zo lekker dat je er wat eerder doorheen bent? Bel ons even en we brengen wat meer. We hebben ook WhatsApp en e-mail. Bestel zoals jij het makkelijk vindt, wij leveren de koffie wel.

Afnemers

Kilo's geleverd

onze branderij

Wij branden bij Toolbox in het Rensenpark.
Bekijk de foto’s van onze microbranderij hier.

Samenwerking

Bakkie Koffie is een innige samenwerking tussen Meester Barista Gilly Lokerse en Sociaal Ondernemer Adriaan Pals.

Met Gilly’s Koffie staat Lokerse al langer bekend als één van de betere koffieleveranciers in de regio Zuid-Oost Drenthe. Naast leverancier is Gilly gecertificeerd meester-barista en deelt hij zijn liefde voor koffie met iedereen die van een goed Bakkie Koffie kan genieten.

Adriaan Pals runt de meest innovatieve sociale onderneming van Emmen: Toolbox. De flexwerkplek voor makers richt zich op ambacht en innovatie en gaat uit van het Empowerment-model om reïntegratie en maatschappelijke participatie te realiseren. 

Bakkie Koffie is door deze samenwerking een ambachtelijk en sociaal bedrijf wat op alle mogelijke fronten een bijdrage levert aan een betere samenleving. 

Media

Lezing

Koffiekenner Gilly Lokerse, een lokale ondernemer, geeft een koffielezing over koffiemelanges en uiteraard met koffie in het museumcafé van de Collectie Brands. Lees het volledige artikel op klazienveenlokaal.

Nozem De Smederij geopend in Emmen

Na weken van hard werken, doorzetten en vooral samenwerken is op zaterdag 18 mei 2019 De Smederij geopend in de stationsstraat te Emmen. Tussen Harry's Lunchroon en café Rue de la Gare kan iedereen nu terecht voor een voor zowel een goede bak koffie, een verzorgd...

Nozem

DRIE AMBACHTEN ONDER ÉÉN DAK. DAT IS HET IDEE ACHTER DE UITBREIDING VAN MANNENKAPSALON EN TATTOOSHOP NOZEM IN EMMEN NAAR DE STATIONSSTRAAT. ,,Het was een sprong in het diepe. Ik had nog nooit zoiets gedaan’’, memoreert Arie Klein (53) uit Noord-Sleen. Hij kocht vier...

Wij zijn Bakkie

Deze mensen zijn verantwoordelijk voor het beste Bakkie Koffie in de regio

Gilly Lokerse

Gilly Lokerse

Meester Barista

Adriaan Pals

Adriaan Pals

Sociaal Ondernemer

Partners

Partners

Gilly & Toolbox

Kom eens langs!

Ma- Vr

09:00 - 17:00

Za / Zo

12:00 - 17:00

Contact

Telefoon

+(31) 591-245333

Mail

info@bakkie-koffie.nl

Adres

Hoofdstraat 20
7811EP Emmen

Share This