Selecteer een pagina

Machines

Revisie en verkoop
Gilly Lokerse is dé koffie-expert van Bakkie. Hij is meester-barista, brander en reviseert espressomachines in zijn werkplaats bij Toolbox in het Emmense Rensenpark.

Bovendien is Gilly altijd bereid zijn kennis te delen en over te brengen op nieuwe koffie-enthousiastelingen. Gilly leert een hele generatie koffiebranden, melangeren en machines te reviseren. Hoe? Gewoon door te doen, alle versieringen en kappen eraf tot je de naakte machine voor je hebt.

De mechaniek wordt duidelijk en Gilly kan van elk onderdeel exact vertellen waartoe het dient. Ook enthousiast over koffietechniek? Gilly kan je er alles over vertellen, onder het genot van een Bakkie Koffie.

Ook een unieke, met liefde gereviseerde espressomachine in jouw kantoor of horecabedrijf? Neem contact met ons op. Met de koffiemachines die we kunnen leveren straal je uit hoe belangrijk een goed Bakkie Koffie is en zorg je indirect meteen voor een goede baan en het behoud van een ambacht. Bij koffiezetten met een espressomachine komt mooie techniek kijken, techniek waarover de kennis doorgegeven moet worden.

Snel in contact komen met Bakkie Koffie?

Stuur ons een mail en we reageren zo snel mogelijk

Kom eens langs!

Ma- Vr

09:00 - 17:00

Za / Zo

12:00 - 17:00

Contact

Telefoon

+(31) 591-245333

Mail

info@bakkie-koffie.nl

Adres

Hoofdstraat 20
7811EP Emmen

Share This